Firma Kallos Cosmetics a fost înfiinţată în 1978 de către Kallós János şi de atunci, împreună cu cele două fiice ale lui, s-a dezvoltat într-o firmă de mai multe generaţii. Firma Kallos Cosmetics dezvoltă şi produce produse profesionale de îngrijire a părului, a tenului şi produse cosmetice de calitate înaltă. Produsele Kallos sunt populare şi în alte ţări, precum: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Lituania, Ucraina etc.

În Ungaria şi România, marca Kallos este lider în sectorul de produse profesionale de îngrijire a părului. Produsele Kallos sunt unice în Europa, în ceea ce priveşte raportul preţ –calitate. Produsele Kallos de generaţie nouă, sunt întotdeauna înaintea actualului trend, în ceea ce priveşte calitatea materiei prime şi designul. Dezvoltăm produse de calitate excelentă la preţuri competitive. Relaţia bună cu partenerii de afaceri au ca bază încrederea. Scopul nostru este servirea la nivel înalt a clienţilor şi dezvoltarea continuă a serviciilor oferite de firma noastră. Gama noastră de produse se extinde continuu, adaptându-se la cererea pieţei. Filosofia noastră este să producem produse profesionale şi de larg consum unice, de o calitate excelentă, cu design superb.

Femeile iubesc să fie admirate, iar părul joacă un rol important din acest punct de vedere. La noi găsești sute de produse pentru îngrijirea părului. Îți oferim la prețuri foarte avantajoase șampoane, balsamuri, măști de păr, cât și tratamente împotriva căderii părului, pentru păr vopsit, tratat chimic sau degradat. Îndrăzniți să străluciți în fiecare zi cu cosmeticele Kallos.

Kallos Cosmetics a creat o întreagă gamă de produse unice, destinate tenului și pielii, care hidratează în mod natural, oferind nutriție şi vitaminele de care pielea care nevoie. Aceste produse contribuie la protejarea pielii faţă de efectele nocive ale factorilor de mediu. Tehnologia avansată și ingredientele natural folosite au rezultate vizibile și dovedite științific.

Pentru un look perfect este important ca manichiura și pedichiura să fie perfecte deoarece atrag imediat privirea persoanelor cu care intri în contact. De aceea, trebuie să acordați o atenție sporită îngrijirii unghiilor, pentru a avea o manichiură perfectă și a crea o impresie bună de fiecare dată. Kallos vă oferă o gamă largă de lacuri de unghii de diferite culori și de cea mai înaltă calitate, tratamente, ornamente, accesorii pentru unghii etc.