Oxidantul de 3% este recomandat nuanțelor închise de vopsea.
Oxidantul de 6% se recomandă nuanțelor naturale, de asemenea este ideal și pentru colorarea rădăcinilor albe sau decolorate ale părului.
Oxidantul de 9% este potrivit nuanțelor de blond, iar cel de 12% se recomandă nuanțelor de blond deschis – extra blond

Cantitatea optimă de oxidant folosit împreună cu vopseaua de păr este de 1:1 (cantitate de vopsea = cantitatea de oxidant). Excepția de la regulă, de exmplu: nuanțele de blond din gama Kallos Prestige (detalii în catalog)

Mixtonul se folosește obligatoriu împreună cu vopseaua de păr. Dacă doriți ca nuanța mixtonului să fie mai potențată pe firele de păr, creșteți cantitatea de mixton în amestecul cu vopseaua de păr cu aproximativ 10 ml, însă nu este o cantitate fixă. În cazul în care aplicați mixtonul, fără a-l combina cu vopseaua de păr, există posibilitatea ca acesta să nu vă coloreze deloc firele de păr sau să “dispară” treptat după fiecare spălare.

Se alege soluția de permanent potrivită tipului dvs. de păr. Pe părul proaspăt spălat se rulează bigudiul (grosimea bigudiului aleasă de dvs.). Se aplică soluția de permanent peste suvițele rulate pe bigudiu, lăsându-l astfel să acționeze între 10 și 40 de minute. După ce ați ajuns la nivelul de ondulare dorit, aplicați soluția de fixare, lăsând-o să acționeze aproximativ 10 minute. După spălarea părului este indicată aplicarea unei măști pentru a restabili pH-ul optim al firelor de păr.

După aplicarea vopselei de păr, aceasta trebuie lasată să acționeze între 20 și 40 minute.

În cazul unui tip de păr normal și de culoare închisă, durata decolorării durează între 10-30 de minute. Trebuie să verificați cu atenție, periodic, gradul de decolorare. Puteți folosi și o folie pentru accelerarea procesului de decolorare, însă cu atenție deoarece procesul de decolorare produce o încăzire a părului, fapt care poate deveni deranjant. Praful decolorant se folosește împreună cu oxidantul de 9%. În cazul în care firul de păr este mai gros și/sau închis la culoare, se poate folosi praful decolorant în combinație cu oxidantul de 12%. Numai dacă părul nu a suferit decolorari anterioare.

În cazul în care aveți alte întrebări, vă rugăm să completați formularul de mai jos, și în cel mai scurt timp o să primiți răspunsul pe mailul dvs.